Na skok so mnou 2

Ahojte! Od vydania prvého dielu Na skok so mnou prešli 3 týždne a ja sa vraciam s druhým dielom!  Ako prvé by som vás chcela informovať o ...

Ahojte! Od vydania prvého dielu Na skok so mnou prešli 3 týždne a ja sa vraciam s druhým dielom! 

Ako prvé by som vás chcela informovať o "anonymných komentároch" ktoré už viac nie sú anonymné pretože na blogspote je služba ktorá vám vyhľadá IP adresu počítača z ktorého to bolo napísané. Jasné ,že keď vám to napíše niekto z Trnavy tak nezistíte ,že kto to presne bol. Ale ak vám to napíše niekto známy, ktorého adresu poznáte tak... A dá sa to kontrolovať aj na ostatných blogoch nie len na tom vašom. Takže anonymovia už viac nie sú v anonymite ! :D (Thank you blogger!). A ak si o tom chcete nájsť viac informácií tak proste googlite. 

Predminulý týždeň (9.3- 15.3) prebiehal celkom fajn. (Aj keď pomaly). Mali sme celkom voľnosť, pretože sme nepísali žiadne písomky a nebolo to také zdrvujúce. Dúfam ,že chápete čo tým myslím. 








Celý týždeň sme s babami prežívali stresy ohľadne tanečnej. Ktorá sa začala vo štvrtok. Ani tak nešlo o tanečnú ako o to čo si obuť, obliecť zobrať so sebou a tak. Nakoniec sme sa v stredu úplne spontánne rozhodli ,že ideme všetky do mesta nakupovať balerínky! Takže sme museli rýchlo bežať na autobus. A potom sme sa nachodili po obchodoch. Moc veľký výber teda nebol, ale baby kúpili to čo potrebovali a ja vydržím s mojimi starými balerínkami. Ktoré sú vzadu trochu obhryzené ale who cares? 




Tak teda v štvrtok začala tanečná. Pred ňou tam boli celkom stresy. Aj ,keď si myslím ,že každí z nás ich prežíval. Alebo skôr dúfam v to ,že som nebola sama ktorá trpela stresom. Ako som už písala vyššie bolo to fajn. Nechápem prečo som tak stresovala. Teraz sa už na sebe iba smejem. 

Po tanečnej sme s babami skočili na "horúcu čokoládu" ktorú nemali. Ako inak? A tak sme nakoniec zostali pri čaji a stolnom futbale. Ktorý som už poriadne dlho nehrala. Tak či tak sme porazili Tanku s Gitkou. Už sme zohratý tím Miša! :D





Nemali sme sa síce čo učiť, ale zato som mala čo rátať. Pripravovala som sa na pytagoriádu ktorá už vlastne bola minulý  utorok. A myslím si ,že to dopadlo celkom fajn. Na tie stresy čo som prežívala. Potom sme sa s Mišou ešte vydali na Peer ktorý bol hneď po Pytagoriáde a potom, ako je zvykom do DM-ky a ponáhľali sme sa domov. A matiky mám už aspoň na mesiac plné zuby! A čo tá olympiáda ktorú máš riešiť?


Konečne nás zaplavila vlna pekného počasia, ktorá sa cez víkend trošku pokazila. Hlavné je ,že cez týždeň bolo celkom pekne! 





Skoro by som zabudla zmieniť našu nádhernú nástenku v triede. Konečne sme na ňu niečo pripli. Už nie je taká prázdna už je pekná "estetická". 



Zase by som mala robiť milión iných vecí ,ale ja zase píšem článok. Dokonca som dnes nahrávala jedno video. Ktoré povrch sveta neuzrie ani keby čo bolo :D. 

Wau celkom by som zabudla na víkendovú návštevu jedného historického miesta. O ktorom príspevok určite vydám aj ,keď vôbec netuším kedy. Tak vám pridám aspoň nejaké fotky. 





Celkom ma v poslednej dobe zamestnával aj projekt Little Spring Pack - ktorý vyšiel 21.3.2015 - o 14:00  na týchto blogoch: 

http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2015/03/little-spring-pack-top-spring-10.html
http://www.lindatayllor.com/2015/03/stay-fit-in-spring.html
http://baribircak.blogspot.sk/2015/03/spring-must-haves-springby6pack.html
http://danyshe.blogspot.sk/2015/03/hello-spring-little-spring-pack.html
http://coolorfullifestyle.blogspot.sk/2015/03/littleSpack-miniproject.html
http://its-only-about-you.blogspot.sk/2015/03/cinnosti-pocas-jari-springby6pack.html



Myslím si ,že už by bolo celkom dobré tento článok ukončiť. Tak sa s vami lúčim a prajem pekné dva dni ktoré nás delia od víkendu! 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. máš môj obdiv že si bola na pytagoriáde :D :D pekný článok :)
    http://borasparkle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelý článok! snáď budú tieto články vychádzať častejšie:) a tá pytagoriáda...mne stačila raz:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný článok. :)
    http://beautyoutfitscosmetics.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok. :)
    http://beautyoutfitscosmetics.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som zvedavá na ten článok o historickom mieste :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network